TOP

NU OGSÅ

ÅBENT

MANDAG

KL. 17-21

KOKKEN ANBEFALER

 

 

Filetto di merluzzo – insalatina e zuppa di topinambur

Stegt torskefilet – jordskokke suppe

 

Tortelli di ricotta – crema di zucca – fondo di vitello

Tortelli pasta fyldt med ricotta – græskar creme – kalvefond

 

Anatra all’arancia

Andebryst – hvidkål – appelsinsky

 

Selezione di formaggi

Italienske oste

 

Dolce alle mele

Æble desserter

 

 

2 retter 309 kr.

3 retter 359 kr.

4 retter 399 kr.

5 retter 439 kr.

 

Vinmenu 2 glas 180 kr.

Vinmenu 3 glas 250 kr.

Vinmenu 4 glas 320 kr.

Vinmenu 5 glas 400 kr.

 

 

(Min. 2 personer)

Traditionelt, innovativt, personligt og kreativt

 

Siden etableringen i februar 2000 har Trattoria Dei Re beriget og begejstret Vejles borgere og gæster med et særegent og kreativt italiensk køkken.

 

Enzos opbygger sine menuer efter de stolte traditioner fra Syditalien, iblandet erfaringer fra andre køkkener.

Derfor vil han beskrive Trattoria Dei Re som traditionelt - men innovativt, personligt og kreativt.

 

Køkkenet går aldrig på kompromis med kvalitet, hvor kun det bedste er godt nok.

Dette gælder både under forberedelser, men også når råvarerne udvælges.

I den forbindelse lægges der vægt på at bruge lokale og sæsonbetonede råvarer.

 

En vigtig del af gastronomien er vinen.

Enzo ønsker at have et stort udvalg af italienske vine.

Der tilbydes vine fra stort set alle italienske regioner og til vinkendere er der altid noget spændende i ærmet.

Arrangementer og mad ud af huset

 

I Trattoria Dei Re afholder vi også private, forenings- eller erhvervsmæssige arrangementer.

Dette kan både være i restauranten eller ud af huset.

 

Vi sammensætter menu eller buffet individuelt efter dine ønsker og i dialog med kokkene som vil komme med idéer og forslag.

 

Kontakt os for uforpligtende snak!

Flegborg 4, 7100 Vejle

Telefon 75 83 77 33

Send e-mail

 

Åbent mandag-lørdag kl. 17-23 (køkkenet lukker kl. 21)

Bordbestilling mandag-lørdag kl. 11-22.

 

Se adresse i Google Maps